Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn
 Åbent alle ugens dage - prøv vores 4 bassiner
  Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn

Vulkansk dampbad

OBS.. DAMPBADET ER LUKKET I ALLE HVERDAGE FRA KL. 11.00 – 16.00 PGA. ERNERGIBESPARELSER

EN OPLEVELSE FOR KROP OG SJÆL.

Besøg vores Islandsk inspirerede dampbad. Det luksuriøse dampbad er udformet som en halvcirkel med kuppelloft og i midten af rummet har vi opsat 150 lys dioder i mosaikken for at illustrere lavastrømmen fra vulkanen.

Dampbadet som har plads til ca. 20 personer, har en temperatur på ca. 45 grader og dampen er tilsat forskellige aromatiske dufte baseret på 100 % æteriske olier.

I forrummet har vi to halvrunde wellnessbrusere. Den blå bruser byder på det kolde gys, imens den røde bruser har tempereret vand. Her finder du også en varmesten til afslapning og massage samt en hvilebænk. Sluk tørsten ved vores flotte drikkefontæne imellem besøgene i dampbadet og wellnessbruserne.

Der spilles desuden beroligende musik i såvel forrum som dampbad for at bidrage yderligere til oplevelsen.

Aldersgrænsen for benyttelse af rummet er 16 år. For at tilgodese familierne har vi dog tilladt børn adgang ifølge med voksne lørdage, søn- og helligdage samt I skolernes ferier.

Det er vigtigt at faciliteterne anvendes efter hensigten så alle får en god oplevelse. Derfor har vi udarbejdet følgende regelsæt når du benytter rummet:

1) Du træder ind i et wellnessområde, udvis derfor altid hensyn.
Vær stille i dampbadet og tal evt. sagte.

2) Efter besøget i dampbadet SKAL du altid skylle dig igen, inden du på ny hopper i
bassinet. Du kan bruge faciliteterne i rummet eller bruserne i omklædningen.
Dampbadet bruges iført badetøj.

Vi ønsker dig rigtig hjertelig velkommen i vores dampbad.SVØMMEHAL

I Frederikshavn Svømmehal har du mulighed for at benytte et af vore 4 bassiner, hvoraf det ene har en behagelig temperatur på 33 grader.RELAX

Området ved DAMPBADET er indrettet med to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad.FITNESS

I Frederikshavn Svømmehals fitnessafdeling har vi opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.AKTIVITETER

For at tilgodese de mange ønsker og behov vore gæster måtte have, uddannes svømmehallens personale indenfor forskellige aktiviteter.