Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn
 Åbent alle ugens dage - prøv vores 4 bassiner
  Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn

Påskeferie

Besøg Frederikshavn svømmehal i påskeferien.

I påskeferien er der fokus på sjov og leg for hele familien. Vi har flere store badedyr i vandet samtidigt ligesom plateauet lejlighedsvis vil være åbent for udspring.

Der er masse af badebolde og legeredskaber i vandet,  så her er der noget for både store og små.

I påskeferien kan hele familien benytte vores flotte wellnessfaciliteter. Vi tilbyde desuden ekstra saunagus i ferien hvor hele familien kan deltage i denne afslappende seance.

I ferien har bl.a. saunagus kl. 10.00,  kl. 14.00 og kl.17.00 på alle hverdage. Læs eventuelt mere her. Saunagus.

Der er selvfølgelig stadigvæk mulighed for at benytte vore motions- og fitnessfaciliteter ligesom der kan bestilles tid til massage eller Hamammassage i ferien.

Vil du prøve en omgang vandaerobic, så mød bare op og vær med på hverdage imellem kl. 09.00 og 09.50.

Det koster kun 10 kr. ekstra ved køb af en aktivitetsbillet i cafeen eller i billetautomaten i foyen.

Slut besøget af med en skøn middag i Cafe Hyggestunden eller forkæl dig selv med god mad og drikke som desuden også kan nydes i svømmehallen imens i bader.

Se også vores annonce Påskeferie i Frederikshavn svømmehal.

På gensyn i Frederikshavn svømmehal.

Oplevelser for alle.SVØMMEHAL

I Frederikshavn Svømmehal har du mulighed for at benytte et af vore 4 bassiner, hvoraf de 3 har en behagelig temperatur på 33 grader.RELAX

DAMPBADET er indrettet med en varmesten, to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad.FITNESS

I Frederikshavn Svømmehals fitnessafdeling har vi nu opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.AKTIVITETER

For at tilgodese de mange ønsker og behov vore gæster måtte have, uddannes svømmehallens personale indenfor forskellige aktiviteter.