Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn
 Åbent alle ugens dage - prøv vores 4 bassiner
  Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn

Fitness i Nordjylland

Dyrk fitness i Frederikhavn Svømmehal i Nordjylland

Kombiner din svømning med en tur i fitness. I Frederikshavn svømmehals fitnessafdeling i Nordjylland, har vi nu opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.

Kom og benyt dig af vores fitness, også på klubaftener, hvor svømmehallens bassiner er forbeholdt klubber og foreninger.

Du har adgang til rummene alle hverdage imellem kl. 06.00 og 21.00.
Du kan selvfølgelig også besøge os i weekenden hvor vi holder åbent til kl. 17.00.

I stueetagen finder du vores styrketræningsrum med forskelligt udstyr.

Er det motions og konditionstræning du er interesseret i, prøv da vores motionsrum på første sal. Her finder du bl.a. 3 løbebånd, 5 cykler, 5 crosstrainere og 2 romaskiner.

Som alternativ til træningsrummene kan du med fordel deltage i vores populære vandaerobic.
Vore vandaerobicinstruktører underviser alle hverdage kl. 09.00 – kl. 09.50 og på onsdage fra kl. 17.30 – 18.20.
Deltagelse kræver ikke tilmelding. Du møder bare op i nævnte tidsrum.
Prisen for at deltage er kun 10,- kr. pr. gang. Du køber blot en aktivitetsbillet som du giver til instruktøren før timens start.

Efter endt træning kan du med fordel  stresse af i dampbadet eller i vildmarkssaunaen.  Eller hvorfor ikke bestille tid til en omgang kropsmassage eller Hamam massage hos vore dygtige massører?

Læs mere om wellness-mulighederne.SVØMMEHAL

I Frederikshavn Svømmehal har du mulighed for at benytte et af vore 4 bassiner, hvoraf det ene har en behagelig temperatur på 33 grader.RELAX

Området DAMPBADET er indrettet med to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad.FITNESS

I Frederikshavn Svømmehals fitnessafdeling har vi opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.AKTIVITETER

For at tilgodese de mange ønsker og behov vore gæster måtte have, uddannes svømmehallens personale indenfor forskellige aktiviteter.