Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn
 Åbent alle ugens dage - prøv vores 4 bassiner
  Find os på Parallelvej 8, 9900 Frederikshavn

Babysvømning og plask & leg

BABYSVØMNING OG PLASK OG LEG

Babysvømning i Frederikshavn svømmehal foregår ved at du tilmelder dig på et af vores hold. Hvert hold går så igennem et forløb på 8 gange. Holdtræningen giver mulighed for fokus på socialt samvær med andre nybagte forældre og deres børn samt en personlig oplevelse for forældre og barn da der, maksimalt vil være 12 babyer på hvert hold. Svømmehallen har et undervandskamera til rådighed så der kan tages billeder af børnene som en varigt minde om oplevelserne på forløbet.

I både dame- og herreomklædningen findes der små badekar samt puslehynder. Inde i selve svømmehallen findes der et babyhjørne, hvor man kan bade sit barn i ro og fred. Her er der specielle vaske til børnene, samt puslehynder. Man kan med fordel bade først selv i de “normale” omklædningsrum, hvor man så derefter, kan gøre sit barn klar.

Plask og leg er for børn fra 1 til 3 år og deres forældre. Her videreudvikles de grundprincipper vi har arbejdet med ved babysvømning tidligere. Det er dog ikke en forudsætning at barnet har gået til babysvømning, da vi altid tilpasser øvelserne til det enkelte barn. Formålet med plask og leg er at barnet bliver trygt både i vand og under vand, og samtidigt udvikler sine svømmefærdigheder og sociale færdigheder. Vi ligger vægt på at barnet udvikler sig igennem en positiv læringsproces og at det forgår på barnet præmisser.

Mindre børn der ikke er renlige skal have en vandtæt ble på samt badedragt eller badebuks, hvis der skulle ske uheld.

Har du spørgsmål kan du kontakte personalet på 98 45 88 00.

Ønsker du at deltage kontakt os på vores facebookside, Frederikshavn Svømmehal.

Betaling skal ske ved tilmelding. ( Se nederst på siden ).

Prisen for at deltage er 520,- kr. for et forløb på 8 gange. Hvis begge forældre ønsker at deltage er der en tillægspris på 35 kr. pr gang.

Tiderne for holdene er som følger:

Hold 1 : 2 –  6  måneder    mandage     11:00 – 11:30
Hold 2 : 6 – 12  måneder   mandage     11:30 – 12:00
Hold 3 : 2 –  6  måneder    fredage        16:00 – 16:30
Hold 4 : 6 – 12 måneder    fredage        16:30 – 17:00

Plask og leg 1 – 3 år.          mandage     16:15 – 16:45
Plask og leg 1 – 3 år.          fredage        17:00 – 17:30

 

HOLDSTART uge 32, 2022

Opstart mandag d. 8. august og fredag d. 12. august

Næste HOLDSTART uge 40, 2022

Opstart mandag d. 3. oktober og fredag d. 7. oktober

 

TILMELDING

Tilmelding sker ved at kontakte Café Hyggestunden, Frederikshavn Svømmehal, eller kontakt os på Messenger via vores Facebook-side.
Betaling ved tilmelding: Mobilepay Kan anvendes.

Mobilepay: 62707
520 kr. for forløb med 8 sessioner. 

Vel mødt i Frederikshavn svømmehal til Babysvømning og plask & legSVØMMEHAL

I Frederikshavn Svømmehal har du mulighed for at benytte et af vore 4 bassiner, hvoraf de 3 har en behagelig temperatur på 33 grader.RELAX

DAMPBADET er indrettet med en varmesten, to wellness brusere, en flot drikkefontæne og sidst men ikke mindst et stort halvrundt dampbad.FITNESS

I Frederikshavn Svømmehals fitnessafdeling har vi nu opdelt vore faciliteter så der er fokus på netop din foretrukne træning.AKTIVITETER

For at tilgodese de mange ønsker og behov vore gæster måtte have, uddannes svømmehallens personale indenfor forskellige aktiviteter.